Een van laatste Brugse bordelen verdwijnt: Club Beaufort staat te koop

Aan het bekende rode reclamepaneel van Club Beaufort aan de toegangsweg hangt sinds enkele dagen een bordje 'Te Koop'. (foto Immo Caenen)
Olivier Neese
Olivier Neese Editieredacteur Brugsch Handelsblad Brugge - Torhout

Een van de laatste zichtbare bordelen in Brugge verdwijnt. Club Beaufort, de privéclub langs de Maalse Steenweg, staat te koop. Wie interesse heeft: de vraagprijs bedraagt 510.000 euro.

Aan het bekende rode reclamepaneel van Club Beaufort aan de toegangsweg hangt sinds enkele dagen een bordje ‘Te Koop’. De privéclub, een van de laatste zichtbare bordelen in Groot-Brugge, sluit de deuren. Eerder verdwenen ook de twee andere bordelen langs de drukke baan tussen Brugge en Sijsele. Het is een algemene trend. Sinds enkele jaren verschuift de prostitutie zich steeds meer van clubs naar privéwoningen of goedkope hotels.

(lees verder onder de foto)

De bar van Club Beaufort. (foto Immo Caenen)
De bar van Club Beaufort. (foto Immo Caenen)

Wie interesse heeft in het pand, kan terecht bij Immo Caenen. Zij verkopen het de ‘unieke eigendom op toplocatie’. Vraagprijs: 510.000 euro. “Op dit ruim perceel van 1.958 m2 komt u via een privé oprijlaan met grote tuin aan de woning. Het perceel wordt volledig omringt door het groen opdat u in alle rust én privacy kan genieten”, staat er in de advertentie onder meer te lezen. Meer informatie vind je hier, enkele foto’s van binnen kan je hieronder bekijken.

Het pand staat op een perceel van 1.958 m2. (foto Immo Caenen)
Het pand staat op een perceel van 1.958 m2. (foto Immo Caenen)

“Het pand heeft een extra kamer die dienst kan doen als een hobbyruimte, momenteel ingericht met jacuzzi en douche”, luidt de advertentie. (foto Immo Caenen)

Een van de slaapkamers van Club Beaufort. (foto Immo Caenen)
Een van de slaapkamers van Club Beaufort. (foto Immo Caenen)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier