DVD opname In ‘t zoet genot voor een lege zaal

Redactie KW

Vanavond had het in de parochiezaal van Aarsele gezellig druk moeten zijn voor de laatste voorstelling van “In ‘t Zoete Genot”. Net zoals de voorstelling van gisteren werd ook deze publieke voorstelling van t’ Aerseels Volkstoneel afgelast naar aanleiding van de maatregelen betreffende het coronavirus.

De mensen die kaarten gekocht hadden voor de voorstellingen waren verwittigd, de stoelen opgeruimd en met uitzondering van enkele camera’s was de zaal compleet leeg. Buiten spelers, toneelmeester, souffleuse en grime was er dan ook niemand toegelaten in de Aarselse parochiezaal, zelfs de pers bleef op veilige afstand.

Om het publiek later toch nog de kans te geven om de voorstelling te bekijken werd de voorstelling van vanavond namelijk opgenomen en ondanks dat de doorwinterde acteurs geen podiumvrees kennen bleef ook voor hen een bevreemdende ervaring om vandaag voor een lege zaal het beste van zichzelf te geven. Waar er anders wel eens een kuchje te horen is kon je vandaag een spelt horen vallen voor aanvang van de productie en ook de interactie die je bij een komedie hebt met het publiek bleef vanavond helaas achterwege.

(WM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier