De mensen die kaarten gekocht hadden voor de voorstellingen waren verwittigd, de stoelen opgeruimd en met uitzondering van enkele camera's was de zaal compleet leeg. Buiten spelers, toneelmeester, souffleuse en grime was er dan ook niemand toegelaten in de Aarselse parochiezaal, zelfs de pers bleef op veilige afstand.

Om het publiek later toch nog de kans te geven om de voorstelling te bekijken werd de voorstelling van vanavond namelijk opgenomen en ondanks dat de doorwinterde acteurs geen podiumvrees kennen bleef ook voor hen een bevreemdende ervaring om vandaag voor een lege zaal het beste van zichzelf te geven. Waar er anders wel eens een kuchje te horen is kon je vandaag een spelt horen vallen voor aanvang van de productie en ook de interactie die je bij een komedie hebt met het publiek bleef vanavond helaas achterwege.

(WM)

De mensen die kaarten gekocht hadden voor de voorstellingen waren verwittigd, de stoelen opgeruimd en met uitzondering van enkele camera's was de zaal compleet leeg. Buiten spelers, toneelmeester, souffleuse en grime was er dan ook niemand toegelaten in de Aarselse parochiezaal, zelfs de pers bleef op veilige afstand.Om het publiek later toch nog de kans te geven om de voorstelling te bekijken werd de voorstelling van vanavond namelijk opgenomen en ondanks dat de doorwinterde acteurs geen podiumvrees kennen bleef ook voor hen een bevreemdende ervaring om vandaag voor een lege zaal het beste van zichzelf te geven. Waar er anders wel eens een kuchje te horen is kon je vandaag een spelt horen vallen voor aanvang van de productie en ook de interactie die je bij een komedie hebt met het publiek bleef vanavond helaas achterwege. (WM)