De Stoeten vindt het waanzin dat de Oostendse politie daar haar tijd moet aan spenderen in plaats van de criminaliteit, ook de witteboordencriminaliteit, in de stad aan te pakken. Aan de nek van de hond Jack hing de actiegroep een bord met een cartoon en aan de poten van het dier legde ze een politiekepie.

"En zeggen dat ditzelfde stadsbestuur letterlijk dit standbeeldje beschouwt als een ode aan het huisdier en de hondenliefhebbers die met hun viervoeters gaan wandelen", zo hekelt de Stoeten de interventie van de stad tegen hondendrollen op het strand.

(ML)

De Stoeten vindt het waanzin dat de Oostendse politie daar haar tijd moet aan spenderen in plaats van de criminaliteit, ook de witteboordencriminaliteit, in de stad aan te pakken. Aan de nek van de hond Jack hing de actiegroep een bord met een cartoon en aan de poten van het dier legde ze een politiekepie. "En zeggen dat ditzelfde stadsbestuur letterlijk dit standbeeldje beschouwt als een ode aan het huisdier en de hondenliefhebbers die met hun viervoeters gaan wandelen", zo hekelt de Stoeten de interventie van de stad tegen hondendrollen op het strand.(ML)