Voor zaterdag 17 oktober had Chiro Nele het jaarlijkse spaghetti-etentje gepland. Ze hadden dit reeds vervangen door een drive-in, in de Ark. Maar ook dit initiatief kan door de coronaregels niet doorgaan. "Maar niet getreurd. Op een latere datum zullen wij de soep en de spaghetti op een veilige en vooral ook lekkere manier serveren. Een nieuwe datum is er nog niet, want ook wij moeten afwachten en zien hoe de coronacijfers evolueren", klinkt het bij Chiro Nele.

Ook hun zondagse activiteit gaat dit weekend niet door omwille van corona en de quarantaine van enkele leidsters. Geen Chiro aan de lokalen, maar ze houden contact via hun whatsappgroep. (JM)

Voor zaterdag 17 oktober had Chiro Nele het jaarlijkse spaghetti-etentje gepland. Ze hadden dit reeds vervangen door een drive-in, in de Ark. Maar ook dit initiatief kan door de coronaregels niet doorgaan. "Maar niet getreurd. Op een latere datum zullen wij de soep en de spaghetti op een veilige en vooral ook lekkere manier serveren. Een nieuwe datum is er nog niet, want ook wij moeten afwachten en zien hoe de coronacijfers evolueren", klinkt het bij Chiro Nele.Ook hun zondagse activiteit gaat dit weekend niet door omwille van corona en de quarantaine van enkele leidsters. Geen Chiro aan de lokalen, maar ze houden contact via hun whatsappgroep. (JM)