Om het risico op besmetting met het Corona-virus te beperken nam CM Oostende enkele ingrijpende maatregelen. Zo worden vanaf morgen, maandag 16 maart, tot en met zondag 5 april geen zitdagen dienstverlening, maatschappelijk werk en pensioendienst meer gehouden en sluiten de CM-kantoren in de regio Oostende-Veurne-Diksmuide. Enkel voor erg dringende zaken kan in deze periode nog een afspraak worden gemaakt. Mensen met vragen kunnen eventueel wel terecht op het nummer 059 55 26 11. Het telefonisch team wordt tijdens de duur van de maatregelen versterkt. De doktersbriefjes en eventuele documenten kunnen zoals altijd bezorgd worden in de CM-brievenbussen.

Geen controle-raadplegingen

De controle-raadplegingen van de adviserend artsen gaan evenmin door. Ook niet voor mensen die reeds een afspraak met de adviserend arts hadden vastgelegd. Zij worden in de eerstvolgende weken telefonisch gecontacteerd. Alle voordrachten, workshops, cursussen en activiteiten van CM worden in deze periode afgelast. De CM-vergaderzalen en -accommodatie is evenmin toegankelijk.

Informatie over corona

CM plaatste ondertussen op haar website www.cm.be/coronavirus een interessant corona-dossier waar alle maatregelen zijn terug te vinden, evenals info over o.a. de terugbetaling van de medische kosten en het recht op ziekte-uitkering.

Ondertussen nemen heel wat instanties zelf het heft in handen en valt het publieke leven ons land helemaal stil.

Om het risico op besmetting met het Corona-virus te beperken nam CM Oostende enkele ingrijpende maatregelen. Zo worden vanaf morgen, maandag 16 maart, tot en met zondag 5 april geen zitdagen dienstverlening, maatschappelijk werk en pensioendienst meer gehouden en sluiten de CM-kantoren in de regio Oostende-Veurne-Diksmuide. Enkel voor erg dringende zaken kan in deze periode nog een afspraak worden gemaakt. Mensen met vragen kunnen eventueel wel terecht op het nummer 059 55 26 11. Het telefonisch team wordt tijdens de duur van de maatregelen versterkt. De doktersbriefjes en eventuele documenten kunnen zoals altijd bezorgd worden in de CM-brievenbussen.De controle-raadplegingen van de adviserend artsen gaan evenmin door. Ook niet voor mensen die reeds een afspraak met de adviserend arts hadden vastgelegd. Zij worden in de eerstvolgende weken telefonisch gecontacteerd. Alle voordrachten, workshops, cursussen en activiteiten van CM worden in deze periode afgelast. De CM-vergaderzalen en -accommodatie is evenmin toegankelijk.CM plaatste ondertussen op haar website www.cm.be/coronavirus een interessant corona-dossier waar alle maatregelen zijn terug te vinden, evenals info over o.a. de terugbetaling van de medische kosten en het recht op ziekte-uitkering.Ondertussen nemen heel wat instanties zelf het heft in handen en valt het publieke leven ons land helemaal stil.