Christ Vandevijvere is opvolger van Maxim Vandamme, die eerder deze week aangaf niet te starten als trainer bij SK Roeselare-Daisel

Christ Vandevijvere is de nieuwe trainer van SK Roeselare-Daisel.©Marnix Goemaere / VDB VDB
Christ Vandevijvere is de nieuwe trainer van SK Roeselare-Daisel.©Marnix Goemaere / VDB VDB
Wouter Vander Stricht

De nieuwbakken fusieclub SK Roeselare-Daisel mocht al voor het nieuwe seizoen op zoek naar een nieuwe trainer nadat de beoogde oefenmeester Maxim Vandamme om privéredenen afhaakte . Christ Vandevijvere, die in Hooglede woont en met KSV Diksmuide wist te promoveren, is zijn opvolger.

Christ Vandevijvere is de nieuwe T1 bij SK Roeselare-Daisel. Na het onverwachte nieuws eerder op de week ging het bestuur van SK Roeselare-Daisel meteen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor SK Roeselare-Daisel. Er kwamen heel wat kantdidaturen binnen en na een aantal gesprekken werd beslist de functie toe te vertrouwen aan Christ Vandevijvere. Christ Vandevijvere woont in Hooglede en ondertekende een overeenkomst voor de komende twee seizoenen. “Samen met T2 Peter Vancrayveldt en doelmannentrainer Filip Van Steenbrugge vormt deze 47-jarige trainer de sportieve staf voor komend seizoen. Na zijn actieve voetbalcarrière ging hij aan de slag bij achtereenvolgens KFC Langemark, SK Staden, OMS Ingelmunster, SVD Kortemark en KSV Diksmuide waar hij tot de onderbreking in seizoen 20-21 de hoofdtrainer was. Zowel met SVD Kortemark en KSV Diksmuide wist hij de promotie te bewerkstelligen”, luidt het in een persmededeling.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.