Een puntje op bezoek bij de buren van Cercle Brugge volstaat voor KVO. "Zondag trekken we sowieso al met 1.500 KVO-fans richting Jan Breydel voor dé match van het jaar, want het bezoekersvak is volledig uitverkocht", laat persverantwoordelijke Bram Keirsebilck weten. "Daarom werd in samenspraak met Cercle beslist om dat vak uit te breiden. Daardoor kunnen er nog eens een duizendtal fans de korte verplaatsing meemaken."

Gratis tickets voor abonnees

Elke abonnee krijgt een gratis ticket om de match bij te wonen. Niet-abonnees betalen de helft van de prijs, namelijk 10 in plaats van 20 euro. Wie jonger is dan 18 jaar telt 5 euro in plaats van 15 euro neer. Tickets zijn verkrijgbaar in de fanshop in de Van Tyghemlaan, die elke werkdag open is van 10 tot 17 uur en op donderdag tot 19 uur. Vandaag was het er al aanschuiven geblazen.

Fandorp

Vanaf 16.30 uur wordt zondag een fandorp ingericht op parking Z1. "Aan de voet van het stadion worden drank- en eetstanden en een Desperados dj-booth opgetrokken. Wagens moeten parkeren op parking Z3, vlak naast het fandorp. We raden iedereen dus aan vroeger naar Brugge te komen. Als we ons verzekeren van het behoud, organiseren we in de eigen Versluys Arena ook nog een 'afterparty' vanaf 20.30 uur én komen de spelers nog langs met enkele gratis vaten bier."

Frederik Ameloot (43) loopt zondag naar Brugge voor dé match van de waarheid voor KVO. © TVA

Al lopend naar Brugge

Wie zeker een goeie pint zullen kunnen gebruiken, zijn Frederik Ameloot (43) en Bart De Vos (44). Beide Oostendenaars zullen zondag om 14 uur te loopschoenen aanbinden en naar Brugge lopen. "Onderweg maken we zelfs een tussenstop bij een echte Cerclesupporter in Jabbeke", knipoogt Frederik, die al vijftien jaar loopt en al meerdere marathons achter de kiezen heeft. "Veel mensen denken eraan om te voet naar Scherpenheuvel te trekken als bedevaart. Wel, wij lopen naar Brugge. Als supporter kan je van aan de zijlijn de spelers alleen maar aanvuren en motiveren. We willen hiermee het laatste duwtje geven richting behoud."

Oproep

Iedereen die een aardig kilometertje kan lopen, is welkom om zich bij de groep aan te sluiten. Het vertrek is even voor 14 uur gepland aan de Versluys Arena. Ten laatste een uur voor de aftrap willen ze in Brugge zijn. Er wordt nog bekeken hoe en waar gedoucht kan worden om fris en monter te supporteren. Alle info via de Facebookpagina 'SupportersLoop naar Cercle Brugge'. (TVA)

Een puntje op bezoek bij de buren van Cercle Brugge volstaat voor KVO. "Zondag trekken we sowieso al met 1.500 KVO-fans richting Jan Breydel voor dé match van het jaar, want het bezoekersvak is volledig uitverkocht", laat persverantwoordelijke Bram Keirsebilck weten. "Daarom werd in samenspraak met Cercle beslist om dat vak uit te breiden. Daardoor kunnen er nog eens een duizendtal fans de korte verplaatsing meemaken."Elke abonnee krijgt een gratis ticket om de match bij te wonen. Niet-abonnees betalen de helft van de prijs, namelijk 10 in plaats van 20 euro. Wie jonger is dan 18 jaar telt 5 euro in plaats van 15 euro neer. Tickets zijn verkrijgbaar in de fanshop in de Van Tyghemlaan, die elke werkdag open is van 10 tot 17 uur en op donderdag tot 19 uur. Vandaag was het er al aanschuiven geblazen.Vanaf 16.30 uur wordt zondag een fandorp ingericht op parking Z1. "Aan de voet van het stadion worden drank- en eetstanden en een Desperados dj-booth opgetrokken. Wagens moeten parkeren op parking Z3, vlak naast het fandorp. We raden iedereen dus aan vroeger naar Brugge te komen. Als we ons verzekeren van het behoud, organiseren we in de eigen Versluys Arena ook nog een 'afterparty' vanaf 20.30 uur én komen de spelers nog langs met enkele gratis vaten bier."Al lopend naar Brugge Wie zeker een goeie pint zullen kunnen gebruiken, zijn Frederik Ameloot (43) en Bart De Vos (44). Beide Oostendenaars zullen zondag om 14 uur te loopschoenen aanbinden en naar Brugge lopen. "Onderweg maken we zelfs een tussenstop bij een echte Cerclesupporter in Jabbeke", knipoogt Frederik, die al vijftien jaar loopt en al meerdere marathons achter de kiezen heeft. "Veel mensen denken eraan om te voet naar Scherpenheuvel te trekken als bedevaart. Wel, wij lopen naar Brugge. Als supporter kan je van aan de zijlijn de spelers alleen maar aanvuren en motiveren. We willen hiermee het laatste duwtje geven richting behoud." Iedereen die een aardig kilometertje kan lopen, is welkom om zich bij de groep aan te sluiten. Het vertrek is even voor 14 uur gepland aan de Versluys Arena. Ten laatste een uur voor de aftrap willen ze in Brugge zijn. Er wordt nog bekeken hoe en waar gedoucht kan worden om fris en monter te supporteren. Alle info via de Facebookpagina 'SupportersLoop naar Cercle Brugge'. (TVA)