Een hapje eten voor of nadat je een film hebt meegepikt of even napraten bij een drankje, is er voorlopig niet meer bij. Burgemeester Marc Vanden Bussche wil geen enkel risico nemen en besliste meteen om het café te sluiten om de veiligheid van personeel en klanten te garanderen.

Er volgt snel een testronde volgens de geldende regels en in overleg met medisch verantwoordelijken. Afhankelijk van de testresultaten wordt beslist of het café dan opnieuw opengaat of niet. Dimitri Vandamme van 'CINEMA K-FE': "Ik wil toch benadrukken dat we alle coronavoorschriften steeds nauwkeurig hebben gevolgd: bediening met mondmaskers, de sociale afstand werd gerespecteerd enz."

(MVQ)

Een hapje eten voor of nadat je een film hebt meegepikt of even napraten bij een drankje, is er voorlopig niet meer bij. Burgemeester Marc Vanden Bussche wil geen enkel risico nemen en besliste meteen om het café te sluiten om de veiligheid van personeel en klanten te garanderen. Er volgt snel een testronde volgens de geldende regels en in overleg met medisch verantwoordelijken. Afhankelijk van de testresultaten wordt beslist of het café dan opnieuw opengaat of niet. Dimitri Vandamme van 'CINEMA K-FE': "Ik wil toch benadrukken dat we alle coronavoorschriften steeds nauwkeurig hebben gevolgd: bediening met mondmaskers, de sociale afstand werd gerespecteerd enz."(MVQ)