Cadeaudagen bij Wevelgemse Wereldwinkel

Voor een cadeau voor de feestdagen kom je best eens langs bij de Oxfam Wereldwinkel. Daar zijn Christiane Vinx, Annemarie Berghman, Marijke Cottyn, Lieve Casier, Chris Vanderbeke en Lieve Machtelinckx, op de foto van links naar rechts, alvast van overtuigd. (foto SLW)
Stefaan Lernout

De jaarlijkse cadeaudagen van Oxfam zijn een uitstekende gelegenheid om de producten van de Wereldwinkel te leren kennen. Dat vinden alvast Lieve Machtelinckx en de vele vrijwilligers van de Wevelgemse afdeling.

“Tijdens onze Cadeaudagen volgend weekend kan je onze speciale eindejaarsproevertjes uitproberen of genieten van een drankje in de gratis koffie- en wijnbar. Alles vindt plaats in het zaaltje van het gemeentehuis. Ben je nog op zoek naar een ideetje voor een origineel eindejaar cadeau? Dan helpen we je met plezier zoeken.”

De Oxfam Wereldwinkel in Gullegem bestaat vijftien jaar, de producten die je er vindt worden op een eerlijke manier verhandeld, dat is nog steeds de basis. Als je de winkel binnenstapt heb je dan ook steeds dat exotisch gevoel. “Op maandag en dinsdag voor kerstmis en nieuwjaar zijn we doorlopend open. Mocht je nog wat ingrediënten zoeken voor je feestmaaltijd ben je bij ons aan het goede adres “, geeft Lieve nog mee. “En op zondagmorgen 8 december serveren we een eerlijk ontbijt in OC De Cerf.”

De Wevelgemse Cadeaudagen van Oxfam vinden plaats op zaterdag 30 november, van 9 tot 18 uur en op zondag 1 december van 10 tot 17 uur in het gemeentehuis. Meer informatie bij Oxfam Wereldwinkel Wevelgem of via owwwevelgem@gmail.com. (SLW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier