Brugse bar Groot Vlaenderen levert cocktails aan huis

Shanna Delfosse en Dieter Moyaert van Groot Vlaenderen. © Davy Coghe
Redactie KW

De gerenommeerde Brugse cocktailbar Groot Vlaenderen levert enkele klassieke populaire cocktails sinds kort aan huis of via take-away aan. Op die manier willen de uitbaters in coronatijden toch een service blijven bieden aan hun klanten.

Dieter Moeyaert en Shana Delfosse zouden normaal gezien op 3 april (vandaag) hun nieuwe zomermenu voorstellen. Maar door de coronamaatregelen zal dat dus niet kunnen doorgaan. Dieter en Shana zitten niet bij de pakken neer en lanceerden een nieuw project. “We hebben een aanbod samengesteld van cocktails die de rit tussen onze bar en je salontafel optimaal kunnen doorstaan. Wij mixen de basis van het drankje in de zaak, trekken hem vacuüm in een plastic hoes en verpakken er ijs en garnituur bij”, vertelt Dieter Moeyaert. “De klant heeft het vacuümzakje maar open te knippen, de cocktail in het bijgeleverde glas te gieten en af te werken met het ijs. Rietje erin en de cocktail is klaar. Groot Vlaenderen goes takeout en delivery, zo noemen we onze nieuwe service.”

Afhalen of leveren

Wie de cocktail aan huis wil laten leveren, geeft de bestelling door via Deliveroo. Mensen die hun bestelling zelf willen komen afhalen, kunnen een berichtje sturen via de sociale mediakanalen van de zaak (Facebook en instagram) of via e-mail naar info@grootvlaenderen.be In de zaak kan zowel cash, via payconiq als met bancontact betaald worden. Deze service geldt van donderdag tot en met zondag, telkens tussen 17 uur en 22 uur. Groot Vlaenderen is te vinden in de Vlamingstraat nr 94 in Brugge. (PDV)

Het aanbod van de beschikbare cocktails is te bekijken via http://grootvlaenderen.tumblr.com

Brugse bar Groot Vlaenderen levert cocktails aan huis
© fb Groot Vlaenderen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier