Hotel Heritage, gelegen op een steenworp van de Markt en in de schaduw van de Stadschouwburg, staat te boek als een van de meest luxueuze en romantische hotels van Brugge. Rond deze periode trekt het toeristische seizoen, en dus ook de topdagen voor de hotels, zich normaal gezien goed op gang. Toch neemt eigenaar en general manager Johan Creytens de drastische beslissing om het hotel tijdelijk te sluiten.

En dat is, inderdaad, ook een gevolg van de internationale coronacrisis. "We sluiten inderdaad de komende drie weken de deuren als gevolg van dit coronavirus. Ons hotel is een plaats waar mensen bij elkaar komen om onbezorgd te genieten én de pracht van het magische Brugge te ontdekken. Door het Coronavirus kunnen wij die bezorgdheid niet garanderen. En daar komt ook nog bij dat Brugge er verlaten zal bijliggen de sluiting van alle restaurants, cafés en musea", zegt Johan Creytens.

Kosteloos alternatief

"Het is heel jammer, net bij de start van het toeristische seizoen, maar we zouden ons er niet goed bij voelen te doen alsof er niets aan de hand is en zo onze gasten en medewerkers aan onnodige veiligheidsrisico's bloot te stellen. Ook de stortvloed aan annuleringen was een bijkomende reden om deze zware beslissing te nemen. Met deze maatregel hopen wij ons steentje bij te dragen aan het terugdringen van het virus", vervolg Johan.

Mensen die al hadden gereserveerd werden intussen geïnformeerd over de beslissing. Hen werd kosteloos een alternatieve datum voor een diner en/of overnachting aangeboden. "De zaak is dus voorlopig gesloten tot 3 april. Intussen volgen we de situatie op de voet. We zullen de komende drie weken zeker niet stilzitten en zullen een aantal onderhoudstaken uitvoeren zodat we volledig klaar zijn voor de heropstart", geeft Johan Creytens nog mee.

(PDV)

Hotel Heritage, gelegen op een steenworp van de Markt en in de schaduw van de Stadschouwburg, staat te boek als een van de meest luxueuze en romantische hotels van Brugge. Rond deze periode trekt het toeristische seizoen, en dus ook de topdagen voor de hotels, zich normaal gezien goed op gang. Toch neemt eigenaar en general manager Johan Creytens de drastische beslissing om het hotel tijdelijk te sluiten. En dat is, inderdaad, ook een gevolg van de internationale coronacrisis. "We sluiten inderdaad de komende drie weken de deuren als gevolg van dit coronavirus. Ons hotel is een plaats waar mensen bij elkaar komen om onbezorgd te genieten én de pracht van het magische Brugge te ontdekken. Door het Coronavirus kunnen wij die bezorgdheid niet garanderen. En daar komt ook nog bij dat Brugge er verlaten zal bijliggen de sluiting van alle restaurants, cafés en musea", zegt Johan Creytens. "Het is heel jammer, net bij de start van het toeristische seizoen, maar we zouden ons er niet goed bij voelen te doen alsof er niets aan de hand is en zo onze gasten en medewerkers aan onnodige veiligheidsrisico's bloot te stellen. Ook de stortvloed aan annuleringen was een bijkomende reden om deze zware beslissing te nemen. Met deze maatregel hopen wij ons steentje bij te dragen aan het terugdringen van het virus", vervolg Johan.Mensen die al hadden gereserveerd werden intussen geïnformeerd over de beslissing. Hen werd kosteloos een alternatieve datum voor een diner en/of overnachting aangeboden. "De zaak is dus voorlopig gesloten tot 3 april. Intussen volgen we de situatie op de voet. We zullen de komende drie weken zeker niet stilzitten en zullen een aantal onderhoudstaken uitvoeren zodat we volledig klaar zijn voor de heropstart", geeft Johan Creytens nog mee. (PDV)