Broodzakken moeten burennetwerk Hoplr bekender maken

De Hoplr-broodzak wordt eind deze maand bij alle bakkers in Knokke-Heist verdeeld. © DM
Redactie KW

Sinds de lancering van het digitale burennetwerk Hoplr in Knokke-Heist sloten al 3.637 gezinnen zich aan op het buurtnetwerk. Dat is bijna 1 op 4 van de huishoudens. Om nog meer inwoners en tweedeverblijvers te overtuigen om zich aan te melden op het platform, zal het gemeentebestuur binnenkort Hoplr-broodzakken verdelen.

De Hoplr-broodzakken worden tijdens de laatste week van oktober verdeeld bij alle bakkers in Knokke-Heist. Binnenkort is Hoplr dus een warm gespreksonderwerp aan menig ontbijttafel. “Wie nog niet op Hoplr te vinden is, raden we aan om dit vandaag nog te doen. Want we merken in deze moeilijke periode dat het onlinebuurtplatform Hoplr héél wat meerwaarde biedt voor onze inwoners”, aldus het gemeentebestuur.

“Zo’n digitale manier om met elkaar in contact te blijven, is in de huidige coronasituatie dan ook erg praktisch en verbindend. Ideaal om je buren te leren kennen, solidariteitsacties op te zetten, elkaar te helpen, … Om lid te worden, ga je naar de website www.hoplr.com waar je je adres ingeeft. Ook het Sociaal Huis staat voor je klaar om je vlot op Hoplr te helpen. Bel naar het nummer 050 53 09 00 en leer ook jouw buren kennen”, klinkt het bij het gemeentebestuur. (DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier