Breidt Vives Brugge verder uit?

Sinds jaar en dag vind je Residentie Vadimo in de Xaverianenstraat 4 in Sint-Michiels. © SVV
Redactie KW

De Waregemse projectontwikkelaar ION verwerft immers een appartementsgebouw vlak naast de bestaande campus in Sint-Michiels. En laat ION nu net de projectontwikkelaar zijn die in het verleden al verschillende projecten realiseerde voor Vives in Kortrijk.

Sinds jaar en dag vind je Residentie Vadimo in de Xaverianenstraat 4 in Sint-Michiels. Achter dit appartementsgebouw bevindt zich de campus van Vives en naast dit complex heeft de hogeschool al een pand dat onder meer dienst doet als ontmoetingsruimte voor haar studenten.

Uitbreiding?

De kans is niet uitgesloten dat de site van Vives binnen afzienbare tijd nog uitbreiding neemt. De Waregemse projectontwikkelaar en vastgoedbeheerder ION sloot immers een aankoopovereenkomst met de eigenaar van Residentie Vadimo. In het verleden realiseerde ION al verschillende projecten voor Vives in Kortrijk. “Er liggen een aantal plannen op tafel”‘, bevestigt Wouter Vantornout van ION. “In de komende weken moet hier meer uitsluitsel over komen.” Ook bij Vives Brugge kregen we de bevestiging dat er gesprekken met ION gaande zijn. Wordt dus vervolgd. (SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier