Vrijdagavond wordt op VTM paardentemmer Stephan George (33) voorgesteld. Hij woont in Edmonton, de hoofdstad van de Canadese provincie Alberta. Stephan is afkomstig van Ardooie, waar hij allerminst een onbekende is. Zo was hij jarenlang actief als voetballer bij KVC Ardooie en speelde hij er later ook minivoetbal. Sinds een paar jaar woont hij in Canada, waar hij overigens ook voetbalt in zijn vrije tijd. Via VTM gaat hij nu dus op zoek naar een lief, om hem te vergezellen op zijn Canadese ranch.

Op vrijdag 19 april om 19.55 uur wordt Stephan uitgebreid voorgesteld in een mini-aflevering van 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'. Komende zondagavond is er op VTM een special waar hij uitgebreider aan bod komt en zijn vrienden en familie aan het woord komen.

Vrijdagavond wordt op VTM paardentemmer Stephan George (33) voorgesteld. Hij woont in Edmonton, de hoofdstad van de Canadese provincie Alberta. Stephan is afkomstig van Ardooie, waar hij allerminst een onbekende is. Zo was hij jarenlang actief als voetballer bij KVC Ardooie en speelde hij er later ook minivoetbal. Sinds een paar jaar woont hij in Canada, waar hij overigens ook voetbalt in zijn vrije tijd. Via VTM gaat hij nu dus op zoek naar een lief, om hem te vergezellen op zijn Canadese ranch. Op vrijdag 19 april om 19.55 uur wordt Stephan uitgebreid voorgesteld in een mini-aflevering van 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'. Komende zondagavond is er op VTM een special waar hij uitgebreider aan bod komt en zijn vrienden en familie aan het woord komen.