Het is in de Wevelgemstraat ondertussen een vertrouwd zicht: iedere dag om 20 uur stipt verschijnt een jonge rekel in het straatbeeld. Met brandende toortsen vult hij het applaus keer op keer aan. "Ik ben al meer dan 10 jaar verzot op alles wat acrobatiek en circus is, de vuurfakkels waren voor mij dan ook de volgende stap."

Victor, in normale tijden een vlijtige student aan het VTI Sint-Lucas, mist geen enkele gelegenheid om ook zijn dankbaarheid uit te drukken. "Mensen in de medische wereld, mensen in de winkels en zowat iedereen die blijft doorwerken tijdens deze crisis moeten we bedanken. Ze zorgen ervoor dat we kunnen blijven vechten tegen het virus in de hoop zo snel mogelijk terug een normaal leven te kunnen leiden. Door iedere avond een kleine show te geven, toon ik aan dat ook ik uiterst dankbaar ben. Wanneer iedereen begint met het applaus, haal ik mijn fakkels boven. Zo geef ik wat extra licht in deze donkere dagen."

Het is in de Wevelgemstraat ondertussen een vertrouwd zicht: iedere dag om 20 uur stipt verschijnt een jonge rekel in het straatbeeld. Met brandende toortsen vult hij het applaus keer op keer aan. "Ik ben al meer dan 10 jaar verzot op alles wat acrobatiek en circus is, de vuurfakkels waren voor mij dan ook de volgende stap."Victor, in normale tijden een vlijtige student aan het VTI Sint-Lucas, mist geen enkele gelegenheid om ook zijn dankbaarheid uit te drukken. "Mensen in de medische wereld, mensen in de winkels en zowat iedereen die blijft doorwerken tijdens deze crisis moeten we bedanken. Ze zorgen ervoor dat we kunnen blijven vechten tegen het virus in de hoop zo snel mogelijk terug een normaal leven te kunnen leiden. Door iedere avond een kleine show te geven, toon ik aan dat ook ik uiterst dankbaar ben. Wanneer iedereen begint met het applaus, haal ik mijn fakkels boven. Zo geef ik wat extra licht in deze donkere dagen."