Bewegingscoach Thomas wil u goed in uw vel laten voelen

Bewegingscoach Thomas Vandewiele in Groenhove, zijn geliefde locatie. (JS)
Johan Sabbe

Torhoutenaar Thomas Vandewiele (25), die in de Zwevezelestraat woont, is sinds kort officieel van start gegaan als bewegingscoach. Hij volgde daarvoor met succes de driejarige opleiding Sport en Bewegen aan de hogeschool Howest in Brugge.

“Om als zelfstandig coach te kunnen starten en genoeg materieel te kunnen aankopen, heb ik eerst een paar jaar in een bakkerij gewerkt”, zegt hij. “Hard labeur in de nachtelijke uren, maar als je vooruit wilt in het leven, mag je niet op je luie krent blijven zitten.”

Vanaf nu wil Thomas zijn droom waarmaken en in de mate van het mogelijke volledig zijn brood verdienen als bewegingscoach. “Het is de bedoeling dat de mensen die ik begeleid zich fysiek beter in hun vel voelen en daardoor ook mentaal. Ik wil geenszins topsporters van hen maken. Als ze plezier in het bewegen vinden, is mijn opdracht geslaagd.”

De doelgroep van Thomas? “Zowat iedereen tussen de 16 en de 80 jaar. Ze kunnen bij mij terecht als personal trainer – individueel dus – maar ook voor groepslessen. Met een te kiezen gradatie in lastigheid. Nu hebben de groepslessen nog in zaal Sparrenhove plaats, maar ik zoek op korte termijn een eigen locatie, bij voorkeur in Torhout uiteraard.” (JS)

bewegingscoachthomas.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier