Bekende uitbater van restaurant Adelientje laat het leven na ongelukkige val

Vader Chris met zijn kinderen: Julian, Amelie en Axelle. Op de achtergrond zien we de spiegels die dateren van de beginjaren van het café. © JRO
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Chris Boucquez, de uitbater van het bekende restaurant Adelientje, is zondag overleden op 52-jarige leeftijd na een ongelukkige val. Hij laat zijn vrouw Cindy en hun drie kinderen achter.

In juli vertelde Chris nog in een interview met onze krant hoe trots hij was dat hij het restaurant van zijn ouders kon verderzetten. Restaurant Adelientje in de Kadzandstraat was al 50 jaar een begrip in de familie Boucquez. “Zijn restaurant en daarnaast zijn gezin waren zijn leven”, zegt zijn vrouw Cindy Wellecomme in een eerste reactie. Chris huwde met zijn Cindy op 11 februari 2005. Ze kregen drie kinderen: Julian, Amelie en Axelle. “Chris was bezig met het maken van zijn garnaalkroketten. Hij maakte die zelf en deed dat met hart en ziel”, gaat Cindy verder. “Bij het afdalen of bestijgen van de trap heeft hij een ongelukkige val gemaakt. Hij kwam daardoor op zijn hoofd terecht.” De hulpdiensten kwamen nog ter plaatse, maar de hersenen van Chris hadden te veel schade opgelopen. “De hulpdiensten hebben gedaan wat ze konden, maar tevergeefs. Mijn Chris is er niet meer”, zucht Cindy.

Wanneer Chris precies wordt begraven, is nog niet duidelijk. Het volledige gesprek met Cindy lees je vrijdag in De Zeewacht Kust. (JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier