Bedenkers Tifogame pakken uit met spelletjesboek voor voetbalfans

Redactie KW

Het coronavirus is ook een streep door de rekening van Tifogroup, een jonge startup uit Oostende die interactieve voetbalgames maakt voor de Belgische fan. Om de voetbalfans toch te plezieren, wordt nu een spelletjesboek uitgebracht.

Na elk voetbalweekend beloont Tifogame de winnaars van de gratis online pronostieken met prijzen. Hoogdagen normaal, want afgelopen weekend zouden de play-offs in de Jupiler Pro League van start gegaan zijn, om nog maar te zwijgen van het EK voetbal dat gepland stond in juni. Door de opschorting van zo goed als alle Europese competities kan Tifogame vandaag geen nieuwe pronostieken aanbieden.

“Heel wat fans moeten zich thuis bezighouden en na een kleine vier weken in quarantaine is het lijstje met klusjes bij de meeste mensen afgevinkt of is er in ieder geval nood aan wat ontspanning“, klilnkt het bij de mannen achter Tifogame. “Daarom komen we naar buiten met een online spelletjesboek. Het spelletjesboek, bestaande uit 10 leuke voetbalopdrachten, laat fans hun voetbalkennis testen. Een leuke ontspanning gekoppeld aan een toffe prijs, naar analogie van het gratis pronostiekplatform.”

Het spelletjesboek is gratis te downloaden op de website van Tifogame: www.tifogame.be of via www.facebook.com/tifogame.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier