Bakkerij Laurens bijt spits af in Eén-programma Andermans Zaken

Op woensdag 30 september zijn Laurens De Vestele (25) en Melissa Vande Ryse (24) uit Varsenare te zien in het nieuwe Eén-programma Andermans Zaken. Niemand minder dan comedian Kamal Kharmach en zijn team hielpen hun bakkerij Laurens uit de nood.

Laurens en Melissa kregen hulp van comedian/ondernemer Kamal Kharmach. © VRT

Laurens en Melissa van Bakkerij Laurens kregen vorig jaar hulp uit onverwachte hoek meer bepaald van comedian Kamal Kharmach die ook een goede ondernemer blijkt te zijn. “We hadden ons kandidaat gesteld omdat we als jonge ondernemers fors hebben moeten investeren om een verouderde bakkerij te vernieuwen”, zegt Melissa.

“Het programma toont hoe we een jaar lang begeleid zijn geweest en hoe we als ondernemers daarin meegaan. Het is een heel bewogen jaar geweest voor ons. Het programma staat stil bij ons als persoon, als koppel én als ondernemers.”

“In de afgelopen vijf jaar hebben we zowat alles van de bakkerij vernieuwd; die forse investeringen en hoe we ermee omgaan, is best wel confronterend. Maar we zijn trots op wat we doen, maar we moeten er best wel hard voor werken! Dankzij dit programma proberen we nu slimmer te werken”, besluit Melissa. (PA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.