Drie jaar geleden stond Harley Edward Streten, zoals Flume voor de burgerlijke stand heet, op één van de podia van Rock Werchter. Dat had hij mede te danken aan 'Never be like you', een dancetune waar Kai haar stembanden aan leende en die inmiddels bijna 134 miljoen keer (!) bekeken werd op YouTube.

Geen wonder dat deze in Sydney geboren Australische producer annex dj ook al door onder meer Lorde en Disclosure gevraagd werd om hen te remixen. Zo haalde zijn bewerking van Disclosures 'You & Me' al meer dan 80 miljoen views op YouTube.

Tickets voor de appearance van Flume in de Pier in Blankenberge zijn niet verkrijgbaar. Studio Brussel schenkt ze gewoon weg, al dan niet via een quiz. (SVV)

Drie jaar geleden stond Harley Edward Streten, zoals Flume voor de burgerlijke stand heet, op één van de podia van Rock Werchter. Dat had hij mede te danken aan 'Never be like you', een dancetune waar Kai haar stembanden aan leende en die inmiddels bijna 134 miljoen keer (!) bekeken werd op YouTube.Geen wonder dat deze in Sydney geboren Australische producer annex dj ook al door onder meer Lorde en Disclosure gevraagd werd om hen te remixen. Zo haalde zijn bewerking van Disclosures 'You & Me' al meer dan 80 miljoen views op YouTube.Tickets voor de appearance van Flume in de Pier in Blankenberge zijn niet verkrijgbaar. Studio Brussel schenkt ze gewoon weg, al dan niet via een quiz. (SVV)