De brand ontstond mogelijk door toedoen van brandende kaarsen en vernielde de slaapkamer die zich op de kelderverdieping bevond. Daarnaast is er ook rook- en roetschade in de andere delen van het appartement, dat hierdoor tijdelijk onbewoonbaar is.

Het vuur werd opgemerkt door de jongeman die samen met zijn vriendin in het appartement woonde. Hij sloeg meteen alarm en kon zich samen met zijn vriendin in veiligheid brengen. Het jonge koppel kwam er uiteindelijk met de schrik vanaf.

De twee andere appartementen in de herenwoning bleven gevrijwaard en werden na controle door de brandweer terug vrijgegeven. Tijdens de bluswerken bleef de Noordstraat volledig afgesloten tussen de Menenpoort en de Noordbrug over de Leie.

(NDZ)

De brand ontstond mogelijk door toedoen van brandende kaarsen en vernielde de slaapkamer die zich op de kelderverdieping bevond. Daarnaast is er ook rook- en roetschade in de andere delen van het appartement, dat hierdoor tijdelijk onbewoonbaar is. Het vuur werd opgemerkt door de jongeman die samen met zijn vriendin in het appartement woonde. Hij sloeg meteen alarm en kon zich samen met zijn vriendin in veiligheid brengen. Het jonge koppel kwam er uiteindelijk met de schrik vanaf. De twee andere appartementen in de herenwoning bleven gevrijwaard en werden na controle door de brandweer terug vrijgegeven. Tijdens de bluswerken bleef de Noordstraat volledig afgesloten tussen de Menenpoort en de Noordbrug over de Leie. (NDZ)