Dat bedrag werd bijeen gefietst tijdens de Damme Bier Koers op Rollen, dat plaatsvond op 10 november in Moerkerke. "Het was een erg geslaagde eerste editie", zegt Miel. "Zo'n 32 fietsers namen deel aan de koers op wielen en daarnaast mochten we 45 mensen verwelkomen voor de spinningsessies. Ook de supporters waren laaiend enthousiast."

De organisatie stelde alles in het werk om ook G-sporters te laten meekoersen, maar dat bleek vergeefse moeite. "We kregen geen inschrijvingen voor dat segment van de koers. Desondanks werd de Moerkerkse sporthal toch gevuld tot de nok met enthousiaste fietsliefhebbers. "De datum staat nog niet vast, maar het is alvast zeker dat er volgend jaar een tweede editie volgt."

"We moeten toch niet wachten op een zwaar ongeval, vooraleer er iets verandert?"

Dankzij deze cheque is vzw De Doorzetters opnieuw een stap verder in het verzamelen van 40.000 euro om tijdens hemelvaartweekend 8 teams aan de start te krijgen van de 1.000 kilometer van Kom op tegen Kanker. "We verwachtten niet dat het ons zou lukken om effectief het startgeld van een van de teams te kunnen schenken, dus we zijn heel erg tevreden", besluiten Kurt en Miel.

(EV)

Dat bedrag werd bijeen gefietst tijdens de Damme Bier Koers op Rollen, dat plaatsvond op 10 november in Moerkerke. "Het was een erg geslaagde eerste editie", zegt Miel. "Zo'n 32 fietsers namen deel aan de koers op wielen en daarnaast mochten we 45 mensen verwelkomen voor de spinningsessies. Ook de supporters waren laaiend enthousiast." De organisatie stelde alles in het werk om ook G-sporters te laten meekoersen, maar dat bleek vergeefse moeite. "We kregen geen inschrijvingen voor dat segment van de koers. Desondanks werd de Moerkerkse sporthal toch gevuld tot de nok met enthousiaste fietsliefhebbers. "De datum staat nog niet vast, maar het is alvast zeker dat er volgend jaar een tweede editie volgt." Dankzij deze cheque is vzw De Doorzetters opnieuw een stap verder in het verzamelen van 40.000 euro om tijdens hemelvaartweekend 8 teams aan de start te krijgen van de 1.000 kilometer van Kom op tegen Kanker. "We verwachtten niet dat het ons zou lukken om effectief het startgeld van een van de teams te kunnen schenken, dus we zijn heel erg tevreden", besluiten Kurt en Miel.(EV)