Toon staat er niet alleen voor. Naast zijn gemeenteraadsleden, die uit de verschillende Oostkampse scholen zijn afgevaardigd, kan hij ook rekenen op de hulp van zes schepenen: Eerste Schepen is Hanne Vandenbussche eveneens uit de Middenschool die Schepen van onderwijs is, Schepen van milieu is Sien Seaux uit de Koning Boudewijnschool, Schepen van reclame is Anna Gielis, Schepen van Vrije Tijd is Sien Vanspeybrouck uit VBS Baliebrugge, Schepen van verkeer is Lies Dendooven uit VBS De Vaart en Schepen van Sport is Jozefien Stijnen uit VBS De Sprong.

Actiepunten die Toon vooropstelt zijn de verkeersknelpunten aan de scholen oplossen, het milieu schoner maken en sneller de werken langs de wegen oplossen want die duren soms erg lang. Zo moet hij op weg naar de zwemclub van Beernem verschillende keren vanuit Waardamme naar Beernem met de auto meerijden en ter hoogte van de Proosdijstraat in Hertsberge dat is echt niet te doen, vertelt hij. "En dat zal wel nog een jaar duren! Veel te lang."

Toon werd alvast veel succes toegewenst door de 'grote' schepenen die de jonge politicus kwamen begroeten. Voor schepen Roelof was het de laatste kindergemeenteraad die ze als jeugdschepen mocht bijwonen. Op 18 januari wordt ze officieel in haar nieuwe functies aangesteld. De jeugdschepen wordt dan Sam Vandecaveye.

(PH)

Toon staat er niet alleen voor. Naast zijn gemeenteraadsleden, die uit de verschillende Oostkampse scholen zijn afgevaardigd, kan hij ook rekenen op de hulp van zes schepenen: Eerste Schepen is Hanne Vandenbussche eveneens uit de Middenschool die Schepen van onderwijs is, Schepen van milieu is Sien Seaux uit de Koning Boudewijnschool, Schepen van reclame is Anna Gielis, Schepen van Vrije Tijd is Sien Vanspeybrouck uit VBS Baliebrugge, Schepen van verkeer is Lies Dendooven uit VBS De Vaart en Schepen van Sport is Jozefien Stijnen uit VBS De Sprong.Actiepunten die Toon vooropstelt zijn de verkeersknelpunten aan de scholen oplossen, het milieu schoner maken en sneller de werken langs de wegen oplossen want die duren soms erg lang. Zo moet hij op weg naar de zwemclub van Beernem verschillende keren vanuit Waardamme naar Beernem met de auto meerijden en ter hoogte van de Proosdijstraat in Hertsberge dat is echt niet te doen, vertelt hij. "En dat zal wel nog een jaar duren! Veel te lang."Toon werd alvast veel succes toegewenst door de 'grote' schepenen die de jonge politicus kwamen begroeten. Voor schepen Roelof was het de laatste kindergemeenteraad die ze als jeugdschepen mocht bijwonen. Op 18 januari wordt ze officieel in haar nieuwe functies aangesteld. De jeugdschepen wordt dan Sam Vandecaveye.(PH)