Sabrina Broidoi is tweede nieuwe kandidaat voor Open VLD Oudenburg

Onder de mensen zijn is een deel van Sabrina's leven. © Ilse
Redactie KW

Na haar echtgenoot Bjorn Couvreur in 2012 engageert Sabrina Broidoi zich voor Open VLD. Ze is kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober en de tweede nieuwkomer op de lijst.

Sabrina is beroepshalve tandartsassistent en consulente voor Tupperware. Met haar echtgenoot Bjorn Couvreur heeft ze twee kinderen, Ryan en Hayley. Na de deelname van Bjorn in 2012 kreeg ook Sabrina de politieke microbe te pakken. “Vermits ik Bjorn zes jaar geleden gesteund en gevolgd heb bij Open VLD, weet ik dat ik in een fantastisch team terecht kom. Een team vol mensen die er allemaal naar streven om onze stad naar een hoger niveau te tillen en nieuw leven in te blazen.”

Onder de mensen zijn is een deel van Sabrina’s leven. “Doordat ik veel onder de mensen kom, weet ik wat er leeft bij de onze bevolking. Ik hoop met de stap in de politiek te zetten ook een luisterend oor te zijn voor velen. Zelf wil ik mij als jonge mama vooral richten op de regelingen rond kinderopvang, leuke initiatieven voor kinderen in de streek toejuichen, de jeugd ondersteunen en in het algemeen meestreven naar een bruisend Oudenburg met een stad waar weer meer winkels en horecazaken komen.”

Lijsttrekker Anthony Dumarey is blij met de nieuwe kandidaat. “Sabrina was in 2012 vanaf de eerste minuut de grootste fan van haar man Bjorn. Ze was een absolute aanwinst in het campagneteam en ik ben ervan overtuigd dat ze het supergoed zal doen in oktober. Sabrina is een sterke madam die zich wil inzetten voor andere mama’s en de jeugd in Oudenburg.”

(LIN)