Hedwig Verdoodt en Glenn Lambert versterken de West-Vlaamse lijst van CD&V

© GF
Redactie KW

Afgelopen zaterdag maakte CD&V West-Vlaanderen de volledige lijst voor de Vlaamse en Federale verkiezingen van 9 juni bekend. Vanuit Tielt versterken ook Hedwig Verdoodt (61) en Glenn Lambert (25) de West-Vlaamse ploeg van de partij.

“Het is een hele eer om mee het verhaal van CD&V West-Vlaanderen te mogen uitdragen”, zegt Hedwig Verdoodt die op de federale lijst de 11de plaats bekleedt. “Ik kijk ernaar uit om samen met dit ijzersterk team vol te strijden voor meer respect voor onze mooie provincie.”

“Onze partij is op 9 juni de enige juiste keuze”, vervolgt Glenn Lambert. “CD&V kiest resoluut voor een warme samenleving met deftige politici die werk maken van de meest fundamentele dingen in het leven: een deftig inkomen waarbij je ook nog tijd kan hebben voor familie, een deftig veiligheidsbeleid, en deftige zorg in de buurt. Enkel een sterk centrum kan daar voor zorgen.”

Ook federaal lijsttrekker Nathalie Muylle is blij met het opgenomen engagement. “Ik ben zeer tevreden dat Hedwig vanuit Tielt mee aan de kar wil trekken van het verhaal van CD&V in West-Vlaanderen. Bij CD&V kiezen we resoluut voor mensen die met beide voeten in de samenleving staan, net daarom is Hedwig een enorme waardevolle aanvulling voor onze West-Vlaamse ploeg.”

Hilde Crevits: “Glenn is gedreven en enthousiast om samen met de andere kandidaten aan de kar te trekken voor West-Vlaanderen, om dicht bij de mensen te staan en het verschil te maken. Het engagement van Glenn uit Tielt (Kanegem) is enorme meerwaarde voor onze lijst voor het Vlaams Parlement.”

Provinciaal voorzitter van CD&V West-Vlaanderen Kris Declercq is overtuigd van de kwaliteit van de lijst. “Zowel voor de Kamer als het Vlaams Parlement kunnen we rekenen op een mooie mix van ervaren krachten en jong geweld. In West-Vlaanderen brengt CD&V de meest kwalitatieve lijst op de been. En daar maken Hedwig en Glenn terecht deel van uit.”