Kuurne doet het eventjes met vrouwelijke burgemeester na slippertje

Ann Messelier legde begin januari de eed af als schepen van Kuurne. Nu vervangt ze tijdelijk burgemeester Francis Benoit. © OV
Redactie KW

Uitglijden op het ijs heeft verdragende gevolgen voor Kuurns burgemeester Francis Benoit (CD&V). Hij gleed donderdag uit en brak zijn enkel. Ann Messelier, eerste schepen neemt de eerstkomende weken zijn rol als bulgemeester tijdelijk over.

Een stevige val, gevolgd door een luide krak. Francis Benoit, burgemeester van Kuurne, voelde donderdag meteen dat het goed fout zat. Op weg naar een vergadering van hulpverleningszone Fluvia, waar hij pas sinds vorige week voorzitter is, gleed Francis uit op het ijs. Joachim Van Wonterghem, die toevallig passeerde, kon zijn onfortuinlijke burgemeester helpen en naar de spoeddienst van het AZ Groeninge in Kortrijk brengen. Het verdict? Een gebroken enkel, een operatie en enkele weken platte rust.

Francishttps://www.facebook.com/francis.benoit1https://www.facebook.comFacebook1

Chef van het peloton der vallenden…. een gladheidbestrijdingsplan maar toch , ik glijd weg op ijsplek.

Ironisch…

Geplaatst door Francis Benoit op Donderdag 31 januari 2019

rich1.0https://www.facebook.com/francis.benoit1/posts/10215340681284961552

De komende weken wordt Ann Messelier waarnemend burgemeester. Kuurne doet het zo minstens een paar weken met een vrouw aan het hoofd van de gemeente! (OV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.