Opnieuw ongeval op beruchte Komense invalsweg

© (Foto CLL)
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Dinsdagnamiddag kwam het tot een aanrijding tussen een motorfiets en een personenwagen in de Werviksesteenweg. De motorrijder werd naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorgen.

Amper 48 uren nadat een wegpiraat niet minder dan 7 wagens beschadigde in de Werviksesteenweg, mochten de hulpdiensten opnieuw uitrukken voor een ongeval op de belangrijke invalsweg. Rond 13.45 uur kwamen een motorrijder en een personenwagen ongenadig hard met elkaar in aanraking, ter hoogte van het kruispunt met de Orleansstraat.

Brokstukken

“Ik kan u niet veel meer vertellen dan dat de bestuurder van de motorfiets licht gewond raakte. Hij werd ter plaatse verzorgd door de hulpdiensten”, klonk het in een erg karige verklaring van politiewoordvoerster Norma Decraye.

De brandweer werd eveneens ter plaatse geroepen om het wegdek te reinigen. Brokstukken lagen over verschillende meters verspreid.

Het ongeval, het zoveelste in een rij, roept bij zowat bewoners van de straat als politici vragen op. Via sociale media lieten enkelen onder hen weten dat ze de zaak tijdens de volgende gemeenteraad op tafel zouden gooien.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier