Fietser levensgevaarlijk gewond na ongeval op Oostnieuwkerksesteenweg

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. © BF
Redactie KW

Langs de Oostnieuwkerksesteenweg in Roeselare geraakte een fietser donderdagmiddag omstreeks 17.15 uur levensgevaarlijk gewond. De 29-jarige Nour A. uit Hotton werd na een aanrijding in kritieke toestand overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis in Roeselare.

Nour A. kwam met zijn fiets vanuit de richting Oostnieuwkerke naar het centrum van Roeselare toegereden, toen het ter hoogte van het recyclagepark verkeerd liep. De 49-jarige J. B. uit Roeselare had net voordien vanop de Rijksweg de Oostnieuwkerksesteenweg ingereden en wou het recyclagepark oprijden. Door de lange rij wagens die voor de verkeerslichten aan het wachten waren, had de man geen goed zicht op wat zich op het fietspad afspeelde. De personenwagen reed de fietser aan waarna die ten val kwam. Nour A. liep daarbij levensbedreigende verwondingen op. De hulpdiensten, waaronder een ambulance en een mug-team, snelden ter plaatse. Nour A. kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval was er een tijdlang lichte verkeershinder in de omgeving van het recyclagepark. (BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten