Een vader was er op weg met zijn kindje in een bestelwagen. Het voertuig geraakte om onduidelijke redenen van de weg en belandde enigzins in de gracht.

De man werd uit de wagen gecatapulteerd en kwam achter zijn voertuig terecht. Het kindje, dat in een maxicosi vooraan in de bestelwagen zat, raakte niet gewond.

De man is wel zwaargewond. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Roeselare. Een deskundige van het parket komt ter plaatse om de exacte omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

(BF)

Een vader was er op weg met zijn kindje in een bestelwagen. Het voertuig geraakte om onduidelijke redenen van de weg en belandde enigzins in de gracht. De man werd uit de wagen gecatapulteerd en kwam achter zijn voertuig terecht. Het kindje, dat in een maxicosi vooraan in de bestelwagen zat, raakte niet gewond. De man is wel zwaargewond. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Roeselare. Een deskundige van het parket komt ter plaatse om de exacte omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.(BF)