Twee ongevallen onder invloed van alcohol in Torhout

Redactie KW

Eén van de bestuurders had zijn rijbewijs niet mee, waardoor zijn wagen voor 12 uur werd ingehouden.

Op vrijdag 14 juni reed een onbekend voertuig rond 10u30 een elektriciteitskastje en een distributiekastje aan in de Groenhovestraat. Daarna nam het voertuig de vlucht.

Rijbewijs niet bij

‘s Avonds gebeurde er net voor 21u een ongeval in de Karel de Ghelderelaan. Een personenwagen reed een geparkeerde wagen aan en nam de vlucht. De vluchtende wagen en de bestuurder, een 29-jarige man uit Torhout, werd aangetroffen in de Aartrijkestraat ter hoogte van de brandweerkazerne. De bestuurder was onder invloed van alcohol. Hij legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Tijdens de nacht van zaterdag 15 juni op zondag 16 juni vond er om 03u40 een ongeval plaats. De ploeg Kouter controleerde een bestelwagen waarvan de bestuurder, een 26-jarige man uit Oostkamp, reed onder invloed van alcohol. Hij legde een positieve ademtest af. Aangezien hij zijn rijbewijs niet bijhad, werd zijn wagen voor 12 uur ingehouden. Hij wordt bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de doorgangscel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier