De man had er zijn terreinwagen geparkeerd ter hoogte van het water en was vergeten zijn handrem op te zetten. Voor de man uit zijn wagen kon stappen rolde de wagen het water in. Via het openstaande schuifdak kon de man nog uit zijn wagen ontsnappen en zichzelf op het droge helpen. Daarop verwittigde hij de hulpdiensten.

© JRO

De wagen was ondertussen naar de bodem van de jachthaven gezonken. Ship Support stond in voor de berging van de wagen. Met luchtkussens werd de wagen terug naar het wateroppervlak gebracht. Daar werd hij met een kraan uit het water gehesen. De wagen is allicht verloren door het zeewater.

(JRO)

De man had er zijn terreinwagen geparkeerd ter hoogte van het water en was vergeten zijn handrem op te zetten. Voor de man uit zijn wagen kon stappen rolde de wagen het water in. Via het openstaande schuifdak kon de man nog uit zijn wagen ontsnappen en zichzelf op het droge helpen. Daarop verwittigde hij de hulpdiensten. De wagen was ondertussen naar de bodem van de jachthaven gezonken. Ship Support stond in voor de berging van de wagen. Met luchtkussens werd de wagen terug naar het wateroppervlak gebracht. Daar werd hij met een kraan uit het water gehesen. De wagen is allicht verloren door het zeewater. (JRO)