Even na 8 uur werd de bestuurder van een personenwagen onwel en raakte van de baan af. Daarbij reed hij tegen geparkeerde wagens, die beschadigd raakten. De man, een hartpatiënt, kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd voor verdere verzorging afgevoerd.

De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen en leidde het verkeer om. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen. De wagen van de bestuurder die onwel werd, moest worden getakeld. Er is geen sprake van levensgevaar.

(JVM)

Even na 8 uur werd de bestuurder van een personenwagen onwel en raakte van de baan af. Daarbij reed hij tegen geparkeerde wagens, die beschadigd raakten. De man, een hartpatiënt, kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd voor verdere verzorging afgevoerd. De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen en leidde het verkeer om. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen. De wagen van de bestuurder die onwel werd, moest worden getakeld. Er is geen sprake van levensgevaar. (JVM)