Man wordt onwel en rijdt tegen twee geparkeerde auto’s in Lauwe

© (Foto CL)
Redactie KW

Het werd voor de inwoners van de Lauwbergstraat een brute start van de werkweek. Een bestuurder knalde er met zijn auto tegen 2 andere wagens en moest door de brandweer worden bevrijd.

De man was, samen met zijn vriendin, onderweg toen hij onwel werd. In de Lauwbergstraat raakte hij met de rechterkant van zijn auto een geparkeerd voertuig. Die wagen, een zwarte Honda Civic, werd door de kracht van de impact tegen een andere auto gelanceerd.

Een buurtbewoonster hoorde het ongeval gebeuren. “De klap was hard, erg hard”, laat ze weten. “Ik ben meteen naar buiten gaan kijken en zag dat er 2 mensen in de witte Citroën zaten. De vrouw kroop zelf uit de auto en klaagde van pijn aan de borststreek, de bestuurder zat nog steeds in de wagen”.

De ambulance was snel ter plaatse maar besloot bijstand te vragen aan de brandweer om de bestuurder uit het voertuig te ontzetten. Hij bleef bij bewustzijn en verkeert niet in levensgevaar. Volgens de officier van de brandweer dient de oorzaak te worden gezocht bij het feit dat de bestuurder onwel is geworden.

De eigenaar van het derde betrokken voertuig, een Audi break, werd reeds slachtoffer van een gelijkaardig ongeval.

(CL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier