Initieel werd gedacht dat de man onwel was geworden toen zijn familie hem aantrof. "De man werd gereanimeerd door de hulpdiensten en naar het ziekenhuis overgebracht. Daar stelden artsen vast dat het slachtoffer overreden was. De man stierf in het ziekenhuis. Een erg noodlottig ongeval", zegt korpschef Devid Camerlynck van de politiezone Spoorkin.

Het parket van Ieper stelde een deskundige aan om de precieze omstandigheden te onderzoeken.

Het slachtoffer was bezig grenspalen te plaatsen op een grasland, op de scheiding met een tarweveld, op het landbouwbedrijf van zijn zoon. Aan het stuur van de verreiker zat zijn kleinzoon (M.S. 1999 Lo-Reninge). Toen hij achteruitreed, werd de grootvader aangereden. De man overleed later in het Jan Ypermanziekenhuis aan inwendige bloedingen. Er werd een verkeersdeskundige en een wetsdokter aangesteld, maar alles wijst in de richting van een ongeluk.

(BB)

Initieel werd gedacht dat de man onwel was geworden toen zijn familie hem aantrof. "De man werd gereanimeerd door de hulpdiensten en naar het ziekenhuis overgebracht. Daar stelden artsen vast dat het slachtoffer overreden was. De man stierf in het ziekenhuis. Een erg noodlottig ongeval", zegt korpschef Devid Camerlynck van de politiezone Spoorkin. Het parket van Ieper stelde een deskundige aan om de precieze omstandigheden te onderzoeken.Het slachtoffer was bezig grenspalen te plaatsen op een grasland, op de scheiding met een tarweveld, op het landbouwbedrijf van zijn zoon. Aan het stuur van de verreiker zat zijn kleinzoon (M.S. 1999 Lo-Reninge). Toen hij achteruitreed, werd de grootvader aangereden. De man overleed later in het Jan Ypermanziekenhuis aan inwendige bloedingen. Er werd een verkeersdeskundige en een wetsdokter aangesteld, maar alles wijst in de richting van een ongeluk.(BB)