Het parket laat weten dat het kindje dat gisteren op de Kortrijkse kermis gewond raakte, zonder begeleiding op de attractie was gegaan en onder een rolband is terecht gekomen. De toestand van het kind is stabiel, hij moest een nacht ter observatie in het ziekenhuis blijven.

Het eerste weekend van de Kortrijkse Paasfoor viel nog net in de paasvakantie. In combinatie met het prachtige weer zorgde dat voor heel veel volk. Wellicht is het daarom ergens fout gelopen.

Het ongeval is op de Cake Walk gebeurd, een soort hindernissenparcours met bewegende trappen. De brandweer kwam ter plaatse om de kleuter uit de attractie te bevrijden. Het parket stuurde een deskundige ter plaatse.

Het kindje zal waarschijnlijk in de loop van de week verhoord worden over hoe het ongeval precies is gebeurd. De deskundige liet alvast weten dat de attractie correct werkte, en daarom mag die vandaag al opnieuw open.

Het parket laat weten dat het kindje dat gisteren op de Kortrijkse kermis gewond raakte, zonder begeleiding op de attractie was gegaan en onder een rolband is terecht gekomen. De toestand van het kind is stabiel, hij moest een nacht ter observatie in het ziekenhuis blijven.Het eerste weekend van de Kortrijkse Paasfoor viel nog net in de paasvakantie. In combinatie met het prachtige weer zorgde dat voor heel veel volk. Wellicht is het daarom ergens fout gelopen.Het ongeval is op de Cake Walk gebeurd, een soort hindernissenparcours met bewegende trappen. De brandweer kwam ter plaatse om de kleuter uit de attractie te bevrijden. Het parket stuurde een deskundige ter plaatse.Het kindje zal waarschijnlijk in de loop van de week verhoord worden over hoe het ongeval precies is gebeurd. De deskundige liet alvast weten dat de attractie correct werkte, en daarom mag die vandaag al opnieuw open.