Zowel de fietser als de vrachtwagen kwamen uit de Kasteelstraat, uit de richting van Meulebeke. V.V. stond in het juiste voorsorteervak en ook de vrachtwagen stond volgens de beelden van Stad Tielt correct op zijn rijvak. Hoe het ongeval dus precies gebeurde, moet een deskundige die ter plaatse kwam nog bepalen.

V.V. kwam onder de vrachtwagen terecht en maakte geen kans. Ze laat haar echtgenoot en een dochter na.

Het is niet voor het eerst dat er een zwaar ongeval gebeurt op dat kruispunt. Door het ernstige ongeval was het kruispunt Vierhoek - Stationstraat, Vredestraat, Kasteelstraat, Sint-Michielstraat - in Tielt een tijd afgesloten voor alle verkeer.

© Nele

(NS)

Zowel de fietser als de vrachtwagen kwamen uit de Kasteelstraat, uit de richting van Meulebeke. V.V. stond in het juiste voorsorteervak en ook de vrachtwagen stond volgens de beelden van Stad Tielt correct op zijn rijvak. Hoe het ongeval dus precies gebeurde, moet een deskundige die ter plaatse kwam nog bepalen.V.V. kwam onder de vrachtwagen terecht en maakte geen kans. Ze laat haar echtgenoot en een dochter na. Het is niet voor het eerst dat er een zwaar ongeval gebeurt op dat kruispunt. Door het ernstige ongeval was het kruispunt Vierhoek - Stationstraat, Vredestraat, Kasteelstraat, Sint-Michielstraat - in Tielt een tijd afgesloten voor alle verkeer.(NS)