Vrijdagnamiddag gebeurde een zwaar ongeval op de Brugsesteenweg in Veurne.

Twee voertuigen reden er frontaal op elkaar in net voorbij de brug van de E40. Volgens de eerste vaststellingen zou één van de bestuurders plots van zijn baanvak zijn afgeweken en zo frontaal op de tegenligger zijn gebotst, maar wie afweek moet nog nader worden onderzocht. Ook reed nog een derde wagen in op de twee voertuigen.

Er vielen drie gewonden die naar het ziekenhuis in Veurne werden overgebracht. De brandweer van Veurne plaatste een signalisatiewagen en ruimde de brokstukken op.

Het baanvak richting autoweg en richting Pervijze werd een tijdlang afgesloten.

(JT)

Vrijdagnamiddag gebeurde een zwaar ongeval op de Brugsesteenweg in Veurne.Twee voertuigen reden er frontaal op elkaar in net voorbij de brug van de E40. Volgens de eerste vaststellingen zou één van de bestuurders plots van zijn baanvak zijn afgeweken en zo frontaal op de tegenligger zijn gebotst, maar wie afweek moet nog nader worden onderzocht. Ook reed nog een derde wagen in op de twee voertuigen.Er vielen drie gewonden die naar het ziekenhuis in Veurne werden overgebracht. De brandweer van Veurne plaatste een signalisatiewagen en ruimde de brokstukken op.Het baanvak richting autoweg en richting Pervijze werd een tijdlang afgesloten.(JT)