De man fietste op dat ogenblik van het gehucht de Vijfwegen richting Westrozebeke. Vanuit de tegenovergestelde richting kwamen twee wagens aangereden. Een van die wagens probeerde de andere in te halen, maar had de fietser niet opgemerkt.

Het kwam tot een aanrijding tussen de fietser en de wagen. De man knalde op de grond en overleed ter plaatse. De hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. De verbindingsweg tussen Westrozebeke en de Vijfwegen werd afgesloten voor alle verkeer. Het parket stelde een deskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

(BF)

De man fietste op dat ogenblik van het gehucht de Vijfwegen richting Westrozebeke. Vanuit de tegenovergestelde richting kwamen twee wagens aangereden. Een van die wagens probeerde de andere in te halen, maar had de fietser niet opgemerkt. Het kwam tot een aanrijding tussen de fietser en de wagen. De man knalde op de grond en overleed ter plaatse. De hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. De verbindingsweg tussen Westrozebeke en de Vijfwegen werd afgesloten voor alle verkeer. Het parket stelde een deskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. (BF)