Op maandagavond 24 februari 2014 vertrok de 45-jarige Filip Migneau naar zijn werk in Kruishoutem. Hij is daar nooit aangekomen en is sindsdien spoorloos.

In Sint-Baafs-Vijve, bij de Aloise Biebuyckstraat, haalde een team onder leiding van de Cel Vermiste Personen zijn Volkswagen Golf uit de Leie, meldden Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

Het voertuig moest met speciale luchtkussens naar boven worden gehaald. Het werd al snel duidelijk dat het om de Volkswagen Golf van de vermiste ging. De wagen is weggebracht voor verder onderzoek. Het is niet duidelijk of er menselijke resten werden aangetroffen.

(HLN/HB)

Op maandagavond 24 februari 2014 vertrok de 45-jarige Filip Migneau naar zijn werk in Kruishoutem. Hij is daar nooit aangekomen en is sindsdien spoorloos.In Sint-Baafs-Vijve, bij de Aloise Biebuyckstraat, haalde een team onder leiding van de Cel Vermiste Personen zijn Volkswagen Golf uit de Leie, meldden Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. Het voertuig moest met speciale luchtkussens naar boven worden gehaald. Het werd al snel duidelijk dat het om de Volkswagen Golf van de vermiste ging. De wagen is weggebracht voor verder onderzoek. Het is niet duidelijk of er menselijke resten werden aangetroffen. (HLN/HB)