De vrouw reed met haar elektrische fiets langs de Bollestraat in de richting van het kruispunt met de Schavelarestraat. De vrachtwagen kwam uit de Schavelarestraat gereden en ter hoogte van het kruispunt met de Bollestraat kwam het tot een aanrijding. Door de aanrijding kwam de vrouw ten val met haar elektrische fiets. Ze werd zwaargewond overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis Roeselare.

Uit de eerste bevindingen blijkt dat de vrachtwagenchauffeur in principe niets te verwijten valt, want het slachtoffer had voorrang moeten verlenen. De bestuurder van de vrachtwagen legde een negatieve ademtest af.

De vrouw reed met haar elektrische fiets langs de Bollestraat in de richting van het kruispunt met de Schavelarestraat. De vrachtwagen kwam uit de Schavelarestraat gereden en ter hoogte van het kruispunt met de Bollestraat kwam het tot een aanrijding. Door de aanrijding kwam de vrouw ten val met haar elektrische fiets. Ze werd zwaargewond overgebracht naar het AZ Deltaziekenhuis Roeselare.Uit de eerste bevindingen blijkt dat de vrachtwagenchauffeur in principe niets te verwijten valt, want het slachtoffer had voorrang moeten verlenen. De bestuurder van de vrachtwagen legde een negatieve ademtest af.