De jury bestond uit Adil El Arbi, Nora Gharib en Tom De Cock. Samen met een cameraman en een fotografe legden ze het bezoek aan de school vast. Om de titel Strafste school te behalen moeten een aantal voorwaarden worden vervuld. Zo moet de school een bastion tegen verzuring, ontevredenheid en agressie zijn, waar er plaats is voor vele vriendschappen en relaties.

In één lesuur, 50 minuten, moest de school zich op een originele manier voorstellen. Bij 't Saam Cardijnlaan was daarom gekozen om 'Airport Cardijnlaan' te openen. Via de ingang, waar de directie (als piloot gekleed) MNM opwachtte, werd door de hele school het thema ' op reis door 't Saam' doorgetrokken. Zo was er een douanekantoor met metaaldetector waardoor de bv's moesten om de rest van de school te bezoeken, was er een transportband om de bagage naar het vliegtuig te brengen en dergelijke meer.

Later zal de jury een nabespreking online plaatsen en na afloop van de hele wedstrijd zal er met een speciale aftermovie aandacht worden besteed aan elke deelnemende school, waarvan er vijf in onze provincie zijn. De definitieve uitslag zal pas eind volgende week bekend gemaakt worden.

(AC)

De jury bestond uit Adil El Arbi, Nora Gharib en Tom De Cock. Samen met een cameraman en een fotografe legden ze het bezoek aan de school vast. Om de titel Strafste school te behalen moeten een aantal voorwaarden worden vervuld. Zo moet de school een bastion tegen verzuring, ontevredenheid en agressie zijn, waar er plaats is voor vele vriendschappen en relaties.In één lesuur, 50 minuten, moest de school zich op een originele manier voorstellen. Bij 't Saam Cardijnlaan was daarom gekozen om 'Airport Cardijnlaan' te openen. Via de ingang, waar de directie (als piloot gekleed) MNM opwachtte, werd door de hele school het thema ' op reis door 't Saam' doorgetrokken. Zo was er een douanekantoor met metaaldetector waardoor de bv's moesten om de rest van de school te bezoeken, was er een transportband om de bagage naar het vliegtuig te brengen en dergelijke meer.Later zal de jury een nabespreking online plaatsen en na afloop van de hele wedstrijd zal er met een speciale aftermovie aandacht worden besteed aan elke deelnemende school, waarvan er vijf in onze provincie zijn. De definitieve uitslag zal pas eind volgende week bekend gemaakt worden.(AC)