Leerlingen draaien muziek op de Sint-Amandusschool in Meulebeke voor De Warmste Week

De vijfdeklassers zetten zich samen met hun leerkrachten in voor het goede doel. © Luc
Redactie KW

Directie, leerkrachten en leerlingen van de Sint-Amandusschool dragen De Warmste Week een warm hart toe.

De vijfdeklassers met hun leerkrachten Carine Devlamynck, Lobke Devolder en Geert D’Haene wilden tot actie overgaan om ook hun financieel steentje bij te dragen tot De Warmste Week. Iedere vrijdag tijdens de speeltijd van 10 uur en tijdens de lunchpauze kunnen er plaatjes aangevraagd worden. Voorwaarde is wel dat de aanvrager 1 euro betaalt voor het warme, goede doel.

Al zo’n 400 euro

Zo vroeg Noa Steelandt een dansbare plaat aan voor al haar vriendinnen en trainers bij dansschool Nele, goed voor 5 euro. Febe Segers, Flore Devolder, meester Chris en juf Sien wilden alle leerlingen van 4C verrassen en hadden daar maar liefst 35 euro voor over. Directeur, mevrouw Katty Rosseel, liet het Sint-Amandusschoollied weerklinken bestemd voor alle leerlingen en hun ouders en het personeel van de school, goed voor 15 euro. Ondertussen staat de opbrengstwijzer op zo’n 400 euro.

Het eindbedrag wordt op donderdag 19 december door een delegatie van de school afgegeven in Kortrijk aan de initiatiefnemers van De Warmste Week.

(LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier