Sport heeft in de huidige samenleving een belangrijke plaats ingenomen. Met de regelmaat van een klok horen we in de media alarmerende signalen over de gezondheidstoestand van de Vlaamse jongeren en de Vlaming in het algemeen. We eten ongezond en bewegen onvoldoende...

Alle leerlingen van de eerste graad van de Deerlijkse scholen bewezen alvast het tegendeel tijdens een gezamenlijke sportdag. Er stond een gevarieerd sport- en spelprogramma op het programma in het domein van Tiegem Bos en in de sporthal van Deerlijk.

(DRD)

Sport heeft in de huidige samenleving een belangrijke plaats ingenomen. Met de regelmaat van een klok horen we in de media alarmerende signalen over de gezondheidstoestand van de Vlaamse jongeren en de Vlaming in het algemeen. We eten ongezond en bewegen onvoldoende... Alle leerlingen van de eerste graad van de Deerlijkse scholen bewezen alvast het tegendeel tijdens een gezamenlijke sportdag. Er stond een gevarieerd sport- en spelprogramma op het programma in het domein van Tiegem Bos en in de sporthal van Deerlijk. (DRD)