De zesjarige jongen was op stap met een groep Brusselse kinderen, samen met hun begeleiders. Toen een van de begeleiders even de jongen uit het oog verloor liep het mis. De kinderen waren samen aan de waterlijn aan het spelen ter hoogte van de Albert I-promenade. Toen bleek dat het zesjarige jongetje niet meer te vinden sloegen zijn begeleiders omstreeks 15.30 uur alarm. Meteen werd een grootschalige zoekactie op poten gezet om de jongen terug te vinden. Niet alleen op het strand, maar ook op de zeedijk werd door de politie gezocht. Uiteindelijk werd de jongen ongedeerd teruggevonden op de zeedijk.

Jaarlijks lopen heel wat kinderen verloren tijdens de zomermaanden. Vorige zomer werd maar liefst 1.708 keer melding gemaakt van verloren gelopen kinderen langs de Belgische kust, waarvan 1.100 in de maand juli en 608 in de maand augustus. De meeste kinderen liepen toen verloren in Oostende, gevolgd door Blankenberge.

(JRO)

De zesjarige jongen was op stap met een groep Brusselse kinderen, samen met hun begeleiders. Toen een van de begeleiders even de jongen uit het oog verloor liep het mis. De kinderen waren samen aan de waterlijn aan het spelen ter hoogte van de Albert I-promenade. Toen bleek dat het zesjarige jongetje niet meer te vinden sloegen zijn begeleiders omstreeks 15.30 uur alarm. Meteen werd een grootschalige zoekactie op poten gezet om de jongen terug te vinden. Niet alleen op het strand, maar ook op de zeedijk werd door de politie gezocht. Uiteindelijk werd de jongen ongedeerd teruggevonden op de zeedijk. Jaarlijks lopen heel wat kinderen verloren tijdens de zomermaanden. Vorige zomer werd maar liefst 1.708 keer melding gemaakt van verloren gelopen kinderen langs de Belgische kust, waarvan 1.100 in de maand juli en 608 in de maand augustus. De meeste kinderen liepen toen verloren in Oostende, gevolgd door Blankenberge. (JRO)