'Warme William' is de grote knuffelbeer/mascotte van 'Warme Stad Brugge.

Met dit pilootproject willen verschillende Brugse organisaties de handen in elkaar slaan om het (mentale) welbevinden van kinderen en jongeren te verhogen. Dit doen ze met diverse acties. Zo stond de mascotte Warme William twee weken lang op een rustig plekje op de speelplaats in De Passer. Daar konden de leerlingen even uitblazen en hun zorgen delen, dit onder het motto 'het scheelt als je deelt.'

De school verzamelde via Facebook honderden 'hartjes' bij de foto rond Warme William, waardoor het de titel in de wacht sleepten. De titel werd dinsdagavond uitgereikt op de Burg tijdens een ontspannend naschools moment met o.m. muziek van Milkyway Monkeys en Ambrazar.

(MDW)

'Warme William' is de grote knuffelbeer/mascotte van 'Warme Stad Brugge. Met dit pilootproject willen verschillende Brugse organisaties de handen in elkaar slaan om het (mentale) welbevinden van kinderen en jongeren te verhogen. Dit doen ze met diverse acties. Zo stond de mascotte Warme William twee weken lang op een rustig plekje op de speelplaats in De Passer. Daar konden de leerlingen even uitblazen en hun zorgen delen, dit onder het motto 'het scheelt als je deelt.' De school verzamelde via Facebook honderden 'hartjes' bij de foto rond Warme William, waardoor het de titel in de wacht sleepten. De titel werd dinsdagavond uitgereikt op de Burg tijdens een ontspannend naschools moment met o.m. muziek van Milkyway Monkeys en Ambrazar. (MDW)