Reeds enkele maanden is men in Zwevegem bezig met het vervangen van de straatverlichting. De oude straatverlichting wordt systematisch vervangen door nieuwe led-armaturen. Het gebruik van led-verlichting heeft het voordeel dat ze goedkoper is in het verbruik en dat ze een langere levensduur hebben. De werken worden uitgevoerd onder begeleiding van Fluvius.

In de Avelgemstraat staat al enkele weken een spandoek om de bevolking te sensibiliseren om de grachten en dergelijke proper te houden. Net voor het bord vonden de werknemers die in opdracht van Fluvius de werken uitvoeren, blijkbaar een geschikte plaats om hun afval te dumpen. Nu liggen er al enkele dagen oude lichtarmaturen en lege kartonnen verpakkingen. Dit zal later wel opgehaald worden, maar het kan niet meteen als voorbeeld beschouwd worden.

Op sociale media circuleren trouwens nog meer klachten over de werknemers. Zo werden reeds kapotte of versleten slijpschijfbladen in tuinen aangetroffen waar er werken werden uitgevoerd.

(GV)

Reeds enkele maanden is men in Zwevegem bezig met het vervangen van de straatverlichting. De oude straatverlichting wordt systematisch vervangen door nieuwe led-armaturen. Het gebruik van led-verlichting heeft het voordeel dat ze goedkoper is in het verbruik en dat ze een langere levensduur hebben. De werken worden uitgevoerd onder begeleiding van Fluvius.In de Avelgemstraat staat al enkele weken een spandoek om de bevolking te sensibiliseren om de grachten en dergelijke proper te houden. Net voor het bord vonden de werknemers die in opdracht van Fluvius de werken uitvoeren, blijkbaar een geschikte plaats om hun afval te dumpen. Nu liggen er al enkele dagen oude lichtarmaturen en lege kartonnen verpakkingen. Dit zal later wel opgehaald worden, maar het kan niet meteen als voorbeeld beschouwd worden.Op sociale media circuleren trouwens nog meer klachten over de werknemers. Zo werden reeds kapotte of versleten slijpschijfbladen in tuinen aangetroffen waar er werken werden uitgevoerd.(GV)