Twee keer prijs voor de West-Vlamingen in ‘Boer zkt Vrouw’

Cathy koos voor Kenny. Is hij de ware? © VTM
Bert Vanden Berghe

De kogel is door de kerk: Cathy besloot om op date te gaan met Kenny uit Loppem (Zedelgem), terwijl frambozenboer Kevin uit Damme voor Jana koos.

Het klinkt als een luxeprobleem, moeten kiezen uit twee mannen of vrouwen. Maar op zondagavond 16 april was duidelijk dat zo’n beslissing geen cadeau is. Na een paar slapeloze nachten twijfelde Cathy zelfs tot op de laatste seconde, maar uiteindelijk koos ze voor de immer amusante Kenny.

“Jullie zijn allebei topkerels. Ik heb heel veel zitten malen in mijn hoofd, en maak dan maar eens een keuze. Ik heb gekozen om op romantische trip te gaan met Kenny. Ik had echt graag een mélangeke gemaakt van jullie twee, maar dat is niet mogelijk he”, zei Cathy tegen Kenny en Björn. Die laatste zag Cathy’s keuze niet aankomen, maar verliet het erf met opgeheven hoofd. Kenny toonde Cathy meteen welk vlees ze in de kuip had wanneer hij moest toegeven dat hij eigenlijk al een huwelijksfeest in zijn agenda had staan dat weekend. Bye bye romantische trip dus, Cathy besluit om gewoon mee te gaan naar het trouwfeest van Kenny’s makker. Van een vuurdoop gesproken.

(lees verder onder de foto)

Witloof- en frambozenboer Kevin – die oorspronkelijk slechts zes dames had om uit te kiezen – moest nu de keuze maken tussen zijn hoofd en zijn hart, maar hij koos resoluut voor dat laatste, Jana uit het Oost-Vlaamse Gijzenzele dus. Een grote fout, volgens Elke en Heidi, maar de toekomst zal uitwijzen of de dames het bij het rechte eind hebben.

Hoe het de boeren en hun uitverkorenen vergaat op romantische trip, zie je op zondag 23 april om 19.55 uur op VTM en VTM GO.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier