Michael Lanzo waagt zijn kans in zangwedstrijd ‘Sing Again’ op VTM

Michael Lanzo bleef ook na zijn overwinning zingen. © VTM
Bert Vanden Berghe

In ‘Sing Again’, de opvolger van The Voice van Vlaanderen, mogen winnaars van VTM-talentenjachten nog eens opdraven, om te zien of ze herkend worden én hoe goed ze het nog onder de knie hebben. In de eerste aflevering passeert Michael Lanzo de revue.

Ze wonnen Idool in 2004, Star Academy in 2005 en Belgium’s Got Talent in 2013. Ze werden plots wereldberoemd in Vlaanderen en door het publiek op handen gedragen. Maar hoe brengen Joeri Fransen, Katerine Avgoustakis en Michael Lanzo het er 20, 19 en 11 jaar na hun allereerste auditie vanaf? Nu vrijdag 3 mei staan zij na al die jaren opnieuw op het podium van de nieuwe shiny floor show Sing Again. Dat doen ze samen met Pim Symoens (Star Academy), Luka Cruysberghs (The Voice van Vlaanderen), Sarah De Koster (Soundmixshow), Lola Obasuyi (The Voice van Vlaanderen), Youssri Mejdoubi (Belgium’s Got talent), Glenn Claes (The Voice van Vlaanderen) en tal van andere kandidaten uit de rijke geschiedenis van VTM-talentenjachten. Wie dát zijn, komen de kijkers pas te weten in de show zelf. In Sing Again brengen deze talenten hun auditie van weleer nog een keer live op het podium. Doen ze nog een belletje rinkelen in de huiskamers? Worden ze herkend door juryleden Hadise, Nina De Man, Karen Damen, Aaron Blommaert en Stan Van Samang? Hoe goed brengen ze het er vanaf in Sing Again? En wie schrijft deze keer de overwinning op zijn of haar naam?

Power voice

Met zijn stem om u tegen te zeggen werd zanger Michael Lanzo in 2013 de grote winnaar van het tweede seizoen van Belgium’s Got Talent. Na zijn overwinning tekende hij een platencontract en stond hij op tal van Vlaamse podia. Doet zijn power voice 11 jaar later nog steeds een belletje rinkelen bij toenmalig Belgium’s Got Talent-jurylid Karen Damen? En weet Michael de jury deze keer opnieuw in te pakken?

“Na Belgium’s Got Talent heb ik mijn droom om beroepszanger te worden, kunnen verwezenlijken. Daar ben ik de mensen die mij naar de overwinning hebben gestemd nog steeds zeer dankbaar voor. Hoewel ik weinig op tv kom en bijna niet op de nationale radio te horen ben, heb ik gelukkig voldoende optredens om er zelfstandig van te kunnen leven. Met mijn deelname aan Sing Again wil ik tonen dat ik meer dan tien jaar na Belgium’s Got Talent nog steeds bijna dagelijks mag doen wat ik graag doe: optreden en zingen.”

Sing Again, nu vrijdag 3 mei om 20.40 uur bij VTM.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier