Feesten zoals in Nonkels? Het kan op zondag 3 juli in Het Blauwhuis

© GF/Play4
Phebe Somers

Trouwfeest-dj Joeri Pauwels liet zich inspireren door de seizoensfinale van Nonkels. Hij organiseert op zondag 3 juli in Het Blauwhuis in Izegem een ludiek netwerkevenement met een dikke knipoog naar de populaire West-Vlaamse tv-serie. Kunstgras, een grasgroene Porsche en een demo van een Kärcher store: DJ Joeri heeft voor een totaalplaatje gezorgd.

Het hele feestje gaat door in het gerenoveerde kasteel, een populaire hotspot voor allerhande gelegenheden en binnenkort ook trouwfeesten. Net zoals in de laatste aflevering organiseert DJ Joeri uit Bissegem een event met ondernemers en koppels.

De koppels zullen in Izegem niet effectief trouwen, maar twee van de aanwezige paren zullen elkaar wél ten huwelijk vragen.

Daarna is er een ludiek netwerkevent met trouwfeestmuziek voor plaatselijke ondernemers, fans van de reeks en andere sympathisanten.

Het is een publiek evenement, dus iedereen is welkom vanaf 17 uur.

Alexander Roelens van AECars bij zijn Porsche met belettering 'Kutgrassen', dit exemplaar zal aanwezig zijn op het event.
Alexander Roelens van AECars bij zijn Porsche met belettering ‘Kutgrassen’, dit exemplaar zal aanwezig zijn op het event. © Frank Meurisse

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.