POM West-Vlaanderen en OC West zorgen met Start&Go voor ondersteuning van startende en groeiende ondernemers in West-Vlaanderen. Laat dat nu net de doelgroep zijn die voor zowel, AGO Jobs & HR, POM West-Vlaanderen als KV Kortrijk interessant is, en het plaatje is compleet.

Een jury selecteert op 5 februari de elf meest creatieve nieuwe ondernemers / finalisten die hebben ingetekend om deel te nemen aan deze stunt. Zij moeten de jury overtuigen. Nathalie Sintobin van Frucon heeft de leiding van een professionele jury. De hoofdprijs voor deze campagne is de prominente plaats als hoofdsponsor op het wedstrijdshirt tijdens de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC.

Dat KV Kortrijk niet weigerachtig staat tegenover dit initiatief verklaart Karel-Jan Vercruysse, commercieel manager B2B als volgt: "Voor ons is dit project een uitgelezen kans om in contact te komen en ideeën uit te wisselen met enkele creatieve West-Vlaamse startende ondernemingen."

Interesse om voor een dag hoofdsponsor te worden van KV Kortrijk? Deelnemen kan via de website van Start&Go.

(MV)

POM West-Vlaanderen en OC West zorgen met Start&Go voor ondersteuning van startende en groeiende ondernemers in West-Vlaanderen. Laat dat nu net de doelgroep zijn die voor zowel, AGO Jobs & HR, POM West-Vlaanderen als KV Kortrijk interessant is, en het plaatje is compleet. Een jury selecteert op 5 februari de elf meest creatieve nieuwe ondernemers / finalisten die hebben ingetekend om deel te nemen aan deze stunt. Zij moeten de jury overtuigen. Nathalie Sintobin van Frucon heeft de leiding van een professionele jury. De hoofdprijs voor deze campagne is de prominente plaats als hoofdsponsor op het wedstrijdshirt tijdens de wedstrijd tegen Royal Antwerp FC. Dat KV Kortrijk niet weigerachtig staat tegenover dit initiatief verklaart Karel-Jan Vercruysse, commercieel manager B2B als volgt: "Voor ons is dit project een uitgelezen kans om in contact te komen en ideeën uit te wisselen met enkele creatieve West-Vlaamse startende ondernemingen."Interesse om voor een dag hoofdsponsor te worden van KV Kortrijk? Deelnemen kan via de website van Start&Go.(MV)